Kennis en ervaring

Universiteit Leuven en Massachusetts

In 1997 studeerde ik cum laude af als psychologe aan de Katholieke Universiteit Leuven (BE). Tijdens en na mijn studie deed ik wetenschappelijk psychologisch onderzoek aan de Universiteit van Massachusetts (VS).

Terug in Nederland werkte ik als arbeidspsycholoog voor verschillende (psychologische) adviesbureaus. Zo kon ik in de keuken kijken van vele bedrijven en instellingen.

Organisatieontwikkeling

10 jaar heb ik gewerkt als projectleider/beleidsadviseur HRM en managementcoach in een middelgrote organisatie. In deze periode heb ik veel geleerd over organisatieontwikkeling, over wat er voor nodig is om belangrijke veranderingen tot stand te brengen in een organisatie.

Psycholoog Arbeid en Gezondheid

Als onderdeel van mijn post-academische opleiding tot Psycholoog Arbeid en Gezondheid ben ik begonnen met psychologisch onderzoek en individuele begeleidingstrajecten. De laatste jaren ben ik mij meer en meer gaan richten op de individuele begeleiding van medewerkers. In eerste instantie deed ik dit bij een arbeidspsychologisch adviesbureau, sinds 2009 vanuit mijn eigen praktijk.

Opleiding en ervaring

In dit werk komt mijn gedegen opleiding op het gebied van klinische psychologie samen met mijn ervaring als adviseur/projectleider in verschillende profit- en nonprofit organisaties.

Registratie

Geregistreerd bij het NIP als Psycholoog Arbeid en Gezondheid en als Registerpsycholoog NIP/ Arbeid en Organisatie.
www.psynip.nl
NIP-logo2